Dobrodošli u Internet knjižaru Zdravstvenog veleučilišta!

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Zdravstveno veleučilište Zagreb, Mlinarska cesta 38, Zagreb, OIB: 50952646228, a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu Prodavatelju ili na neki drugi predviđeni način naruči proizvod sa naših stranica. Kupovinom proizvoda Kupac pristaje na ove Uvjete prodaje. Putem web shopa Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na našem skladištu u trenutku narudžbe.

Na stavke s nultom stopom nije obračunat PDV temeljem čl. 10a Zakona o PDV-u. Valuta je hrvatska kuna (kn).


Naručivanje

Robu iz naše ponude možete naručiti na način: 1) Online kupovina: Kako biste mogli online kupovati, morate se registrirati ili nastaviti kupovinu kao Gost. Registracija se vrši u tijeku online kupovine, odnosno kada odlučite kupiti neki proizvod. Podaci prikupljeni od strane korisnika prikupljaju se izričito i samo u svrhu obavljanja online transakcije. Zdravstveno veleučilište Zagreb jamči korisnicima da prikupljeni podaci neće biti korišeni za bilo koju drugu namjenu osim omogućavanja online kupovine putem Zdravstveno veleučilište Zagreb Internet knjižare.

 

Plaćanje

U ovom trenutku plaćanje se vrši isključivo virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom u Banci, Pošti ili poslovnicama FINA-e. Po izvršetku narudžbe u webshopu, Kupac će na registriranu e-mail adresu ili osobno ukoliko uplaćuje gotovinom zaprimiti predračun sa podacima za uplatu. Nakon izvršene uplate, Kupac može na e-mail adresu racunovodstvo@zvu.hr poslati kopiju uplatnice ili telefaxom na broj 01 5495839. Po verifikaciji uplate Kupac na registriranu e-mail adresu zaprima Račun (potvrdu o uplati) sa kojom kupljene knjige osobno preuzima na porti Veleučilišta (Mlinarska cesta 38, Zagreb). Direktno plaćanje gotovinom, u računovodstvu veleučilišta u ovom trenutku nije moguće.

 

Dodatne napomene vezane uz plaćanje

Kupac u roku od 8 (osam) dana od kreiranja Predračuna mora navedeni iznos uplatiti na žiro-račun Veleučilišta, u protivnom se narudžba poništava. U slučaju da Kupac ne pošalje potvrdu o uplati, Računovodstvo Veleučilišta će u roku od 5 (pet) radnih dana proknjižiti uplatu i kreirati račun koji Kupac dobiva na registrirani e-mail, te sa kojim podiže plaćene artikle na Porti veleučilišta. U slučajevima kada kupac pošalje potvrdu o uplati, Računovodstvo će unutar 2 (dva) radna dana verificirati uplatu te kreirati Račun. Prodavatelj zadržava pravo prolongacije rokova u slučaju posebnih okolnosti.

 

Dostava

U slučaju kupovine više predmeta, na zahtjev Kupca možemo izvršiti dostavu. Ukoliko biste željeli kupiti veću količinu knjiga, možete nas kontaktirati na broj +385 1 5495 885 za više informacija i dogovor o dostavi.

 

Zahvaljujemo na povjerenju i želimo Vam ugodnu kupovinu!

Zdravstveno veleučilište Zagreb